Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Montreal Canadiens signerte Juraj Slafkovský i første runde av 2022-draften, og laget tror at forwarden kan bringe håp om seier. Den 18 år gamle Juraj Slafkovský tok offisielt på seg Montreal Canadiens drakt for å delta i den nye sesongplanen, og han scoret til slutt NHLs første mål i den femte kampen. Juraj Slafkovský følte seg utrolig etter kampen, han var så spent at han glemte hva målet var.

Det er veldig glad for laget at nye og unge spillere kan prestere godt. Prestasjonen til Juraj Slafkovský skuffet ikke Montreal Canadiens, en spiller laget signerte med nr. 1 sammenlagt. Montreal Canadiens slo til slutt Arizona Coyotes 6-2, og Juraj Slafkovskýs mål var kampens mest emosjonelle øyeblikk. Juraj Slafkovský så på de jublende fansen iført samme hockey trøye som hans, og han var henrykt over å motta denne dyptfølte støtten og oppmuntringen.

Etter en lavsesong for Montreal Canadiens har lagets prestasjoner steget denne sesongen. Montreal Canadiens har for tiden 3 seire og 2 tap, rangert på fjerde plass i divisjonen. Montreal Canadiens har forbedret seg mye fra forrige sesong, mens andredivisjon Tampa Bay Lightning ligger i bunnen. Vil Tampa Bay Lightning reinkaere Montreal Canadiens skjebne denne sesongen? Kan de trosse trolldommen av den nye sesongen som følger med andreplassen?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 135 تاريخ : جمعه 29 مهر 1401 ساعت: 15:51

Washington Capitals har hatt en ganske god sesong denne sesongen, og Alexander Ovechkins styrke er fortsatt solid. I de første kampene skapte Alexander Ovechkin også en unik scoringsteknikk, og aldersøkningen har ikke svekket styrken hans for mye. Alexander Ovechkin angrer på at han ikke kunne bruke Washington Capitals drakt i år med Nicklas Bäckström, som har spilt sammen i 16 sesonger. Fraværet av Nicklas Bäckström har ikke endret den generelle styrken til Washington Capitals, men lagkameratene håper han kan komme tilbake i form snart.

Nicklas Bäckströms bidrag til Washington Capitals er ikke mindre enn Alexander Ovechkins, så han er også en helt i alles sinn. Nicklas Bäckström brøt sitt 1000. minutt i karrieren forrige sesong, og ble bare den andre spilleren i Washington Capitals historie som gjorde det. Nicklas Bäckström ble med på laget to år mindre enn Alexander Ovechkin, men de to ble mange venner. Nicklas Bäckström har samlet sin elskede Alex Ovechkin drakt gjennom årene, og han føler seg heldig som har en så god lagkamerat i karrieren. Det er ukjent når Nicklas Bäckström kommer tilbake til spillet etter operasjonen, og det er ukjent om styrken hans vil bli påvirket, så alle kan bare ønske spilleren god bedring.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 141 تاريخ : چهارشنبه 27 مهر 1401 ساعت: 17:58

Når en hockeyspiller blir respektert av folket i landet, er det nok til å bevise sin egen sjarm. Den 28 år gamle Tomáš Hertl har blitt en helt i hjertene til mange tsjekkere, og han har erobret alle med sine faktiske løpsresultater. I mars i år ventet endelig Tomáš Hertl på en åtteårskontrakt, og han vil bære San Jose Sharks drakt til minst 2030. Styrken til San Jose Sharks har blitt kraftig forbedret de siste to årene, og laget er trygg på at Tomáš Hertl kan endre situasjonen.

Tomáš Hertl er veldig takknemlig for folks tillit, og hans hjerte er oppmuntret. I den siste kampen så Tomáš Hertl en gutt i en blå hockey trøye nr. 48 sitte stille på pappas skulder og se kampen. For at baet skulle se leken klarere, fikk far baet til å sitte på skuldrene gjennom hele prosessen. Tomáš Hertl ble dypt rørt av å se denne scenen. Tomáš Hertl er veldig takknemlig for støtten og oppmuntringen fra fansen underveis, de bringer alltid hele familien til å elske ham. Spesielt når disse baa ser på spillee med kjærlige øyne, kan de alltid bli dypt berørt av denne tilbedelsen.

Tomáš Hertl ønsker ikke å leve opp til noens forventninger, så han kommer til å jobbe hardere for å trene. Den første kampen i den ordinære sesongen for San Jose Sharks i den nye sesongen er i ferd med å begynne, og han er glad for å ha mange ba som heier på ham. Tomáš Hertl har mistet for mange muligheter i løpet av årene, og hans 10-årige karriere har tillatt ham å samle mer praktisk erfaring. Den nye sesongen har gitt San Jose Sharks nytt håp, og Tomáš Hertl vil gjøre sitt beste for å hjelpe laget med å kvalifisere seg til sluttspillet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 79 تاريخ : جمعه 15 مهر 1401 ساعت: 17:54

Tampa Bay Lightning har slitt i den siste preseason, og laget tapte kamper på rad til motstandere. Vil tapet forrige sesong få alvorlige konsekvenser for Tampa Bay Lightning? Vi håper fortsatt veldig at dette laget ikke blir berørt. Ofte er det vanskelig for laget som tapte i finalen forrige sesong å ha et godt resultat i den nye sesongen, så vil Tampa Bay Lightning få en annen avslutning? Ut ifra prestasjonen å dømme i preseason er alle fortsatt veldig bekymret for styrken til Tampa Bay Lightning i den nye sesongen. Tross alt tapte de for motstandee med store scoringer i flere kamper.

Tampa Bay Lightnings førsterundemotstander i den nye sesongen er New York Rangers, to lag som konkurrerte i Easte Conference-finalen forrige sesong. Vi gleder oss fortsatt til Tampa Bay Lightning kommer på beina igjen når de møtes i første runde av den nye sesongen. Tross alt har Tampa Bay Lightning drakt gitt ba for mange hockeydrømmer de siste tre årene, og de er ivrige etter å bli med på dette laget når de blir store.

I tillegg til Tampa Bay Lightning er fansen også veldig håpefulle om at New York Islanders også vil komme seg på beina igjen til sluttspillet. Etter alles inntrykk har styrken til New York Islanders alltid vært veldig kraftig, men de klarte dessverre ikke å kvalifisere seg til sluttspillet forrige sesong. Mathew Barzal har sagt ja til en åtte års forlengelse med New York Islanders denne gangen, og han er spent på å fortsette med lagkameratene. Mathew Barzal har hatt på seg New York Islanders drakt i syv år, og han er takknemlig for å bli anerkjent av laget. Dette er den tredje kontrakten som New York Islanders signerer til Mathew Barzal, og laget tilbød direkte en åtteårig kontrakt på 73,2 millioner dollar.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 94 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 17:44

Med nyheten om den kjente spilleren Chara iført en Boston Bruins drakt som kunngjorde pensjonisttilværelsen, begynte også den nye sesongplanen. Både Stars og Vegas Golden Knights har nye keepere, og lagene er villige til å gi unge spillere flere muligheter til å prestere. Boston Bruins gikk 1-1 på to runder, og etter sommerjusteringene ble lagarbeidet mellom spillee mer taus. Trener Jim Montgomery har selvtilliten til å utvikle disse fremragende spillee, og han tror de vil gjøre enda større gjennombrudd i den nye sesongen.

Tampa Bay Lightning, som gikk videre til finalen forrige sesong, tapte sin første kamp mot Carolina Hurricanes, og Colorado Avalanche tapte begge rundene mot Minnesota Wild. Detroit Red Wings scoret maksimalt 6 poeng i første runde av den nye sesongen, og de beseiret Pittsburgh Penguins med suksess i første runde. Detroit Red Wings har vokst i styrke siden slutten av forrige sesong, og deres suksess kunne ikke vært mulig uten inspirasjonen fra deres ivrige fans.

Alle husker at mange fans fra hele verden kom for å juble forrige sesong iført Detroit Red Wings drakt, og de håpet at det opprinnelige laget ville komme tilbake til sine glansdager. Detroit Red Wings har vært stille i for mange år, og lagets strålende historie har ikke blitt anerkjent av nye fans. Så forrige sesong kom mange gamle fans til scenen for å heie på spillee personlig. De håpet å uttrykke drømmen som de var ivrige etter å realisere gjennom dette skjemaet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 79 تاريخ : چهارشنبه 6 مهر 1401 ساعت: 15:28

Colorado Avalanche lot ikke Nathan MacKinnons innsats gå til spille, og tilbød ham en forlengelse på åtte år, 100,8 millioner dollar. Kontrakten er verdt et gjennomsnitt på 1260 dollar i året, og bryter rekorden for den høyeste lønnen i ligaens historie. Nathan MacKinnon er veldig glad for å få denne kontrakten, hans 9 års arbeid ga resultater. Nathan MacKinnon, 27, ble valgt til første sammenlagt av Colorado Avalanche i 2013 NHL-draften og har hatt på seg hockey trøye nr. 29 siden den gang.

Dette er den tredje kontrakten signert av Nathan MacKinnon og Colorado Avalanche, og varigheten av effektiviteten har også økt med ett år. Etter at Nathan MacKinnons rookieavtaler med Colorado Avalanche gikk ut i 2016, tilbød teamet ham en syvårsavtale. På den tiden var Nathan MacKinnons gjennomsnittlige årslønn bare 6,3 millioner dollar. Nå, seks år senere, har lønna hans doblet seg direkte. Etter Nathan MacKinnons kontraktsforlengelse vil han ha på seg Colorado Avalanche drakt minst frem til 2031, så laget kan få nok et strålende øyeblikk i neste tidsperiode.

Colorado Avalanche har vunnet Stanley Cup tre ganger i sin historie, den siste er hele 20 år etter deres siste seier. I år har Colorado Avalanche forlenget tre påfølgende syv- eller åtteårige langtidskontrakter. Laget håper å beholde disse fremragende spillee, og de ønsker å fortsette å vinne mesterskap. Colorado Avalanches sannsynligvis største rival for neste sesong er fortsatt Tampa Bay Lightning, og de to lagene vil ha en hard kamp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 102 تاريخ : جمعه 1 مهر 1401 ساعت: 18:37